Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

Vorige
Volgende

OK 48.00

DE ORIGINELE
BEKLEDE ELEKTRODE

Als één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van lastoevoegmaterialen begon ESAB's innovatiegeschiedenis met de uitvinding van de beklede laselektrode in 1904 door Oscar Kjellberg. Meer dan 100 jaar later treffen lassers nog steeds zijn initialen OK aan op de lastoevoegmaterialen die ze gebruiken. Vandaag zn ESAB's basische elektroden uit de OK-reeks nog steeds een standaard en pijler voor fabricage en onderhoudstoepassingen.

MEER DAN OK

Niet alle basische elektroden zijn gelijk. De ESAB OK-reeks biedt uitstekende lasmetaaleigenschappen in een van de meest uitgebreide portfolio's van MMA-elektroden dat beschikbaar is.

PRESTATIE
WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Ongeacht het werk dat u moet uitvoeren, met de basische elektroden uit de OK-reeks bent u zeker van een goede inbranding constante kwaliteit en lasnaden met X-Ray-kwaliteit (volgens AWS 5.1). De OK-elektroden bieden een zachte, stabiele boog met weinig spatten. U kunt erop vertrouwen dat de ESAB-elektroden uit de OK-reeks superieure prestaties en goede mechanische eigenschappen leveren bij hoge of lage temperaturen, op werkplaatsen met hoge luchtvochtigheid of bij de uitvoering van de meest uitdagende lasprojecten. Bovendien maakt hun gebruiksvriendelijke karakter ze tot een gemakkelijke keuze voor lassers van alle niveaus.

OK 48.00

ER IS EEN OK-OPLOSSING
VOOR UW MMA-LASVEREISTEN ZOALS:
OK 48.00

 • Betrouwbare, basische elektroden voor algemene toepassingen

  Voor zacht en laag-gelegeerd staal. Ze deponeren een consistent taai, scheurbestendig lasmetaal en bereiken een hoge lassnelheid. Deze elektroden zijn relatief ongevoelig voor de samenstelling van het basismateriaal. Een algemene elektrode die goed presteert op een groot aantal basismaterialen, ideaal voor lasconstructies waarbij hoge belastingen niet kunnen worden vermeden.

 • Basische elektroden voor lassen met AC/DC-stroom

  Verhoogt de flexibiliteit en is bruikbaar op alle soorten lasapparatuur. Lassen met hoogrendements elektroden op wisselstroom verhoogt de neersmelt, levert lasmetaal van uitstekende kwaliteit met zeer goede mechanische eigenschappen en zelflossende slak.

 • Uitzonderlijke, alle-positie elektroden

  Voor kritische toepassingen die hoge kerftaaiheden bij lage temperaturen vereisen. Ze bieden een zachte, stabiele boog met zeer weinig spatten. Het uitstekend starten van de boog wordt bevorderd door een speciale grafieten tip op de elektrode. Een volledige slakdekking zorgt voor gemakkelijk te verwijderen slak en minimale reiniging na het lassen, wat de productiviteit verbetert. Bedoeld voor een grote verscheidenheid aan koolstof-, laaggelegeerd en hardbaar staal.

EEN MODERNE FORMULERING

ESAB's nieuwe OK 48.00-elektrode verbetert ons reeds succesvolle ontwerp. OK 48.00, nu H4R, biedt dezelfde efficiëntie, beschikt over dezelfde mechanische eigenschappen en superieure lasbaarheid in een moderne formule die ontworpen is om de vochtopname in zeer vochtige omgevingen te verminderen. De bestendigheid tegen vochtopname voorkomt scheuren door waterstof en helpt bij de eliminatie van porositeit, wat zeer belangrijk is voor de offshore bouwsector.

OPTIMALE BESCHERMING
TEGEN VOCHT

De elektroden uit de OK-reeks zijn beschikbaar in ESAB’s VacPac™ vacuümverpakking voor een optimale bescherming tegen vochtopname zonder dat dure herbakprocedures of speciale behandelingen nodig zijn. De veilige blootstellingstijd bedraagt 9 uur* na het openen van de VacPac waarbij de folie niet wordt verwijderd.*Geldig bij standaard AWS proefomstandigheden bij 27 °C en 80% RV.VacPac is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, zodat de elektroden "vers van de fabriek" en in een toestand met lage vochtigheid blijven totdat het afgesloten vacuüm wordt opgeheven. Indien opgeslagen zoals aangegeven, is de houdbaarheid van de elektrode vrijwel onbeperkt. ESAB VacPac is door externe organismen goedgekeurd voor gebruik in zware omgevingsomstandigheden.

 

 

 


PROBEER ZONDER RISICO

Vanaf de eerste tot de laatste ontsteking, met ESAB's basische elektroden uit de OK-reeks loopt u geen risico. Probeer de ESAB basische OK 48.00-elektroden en ontdek waarom de originele beklede elektrode nog steeds de beste is. Neem contact op met uw ESAB-vertegenwoordiger voor meer informatie.

ESAB OK 48.00 REEKS, DE GEPREFEREERDE
ELEKTRODEKEUZE VOOR BASISCH LASSEN:

OK 48.00 
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5
 • Zache en stabiele boog, weinig spatten
 • Minimale behoeften voor reiniging na het lassen
 • Goede penetratie en hoog rendement van 120%
 • Goede ontsteking en herontsteking
 • Bruikbaar voor een breed scala aan basismaterialen
 • De originele gecoate elektrode - meer dan 100 jaar kwaliteit, betrouwbaarheid en prestatie
 • Onderdeel van een van de meest uitgebreide productportfolio's

SUBMIT YOUR FEEDBACK

Tried OK 48.00 Stick Electrodes? ESAB is looking for your feedback. Please fill out the form below and submit your comments.

Would you recommend OK 48.00 Electrodes?

Age group:

* Verplicht veld

x
x

x

Loading..